Saimaan Astangajooga ry

Saimaan Astangajooga ry on vuonna 2003 Lappeenrannassa perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on opettaa ja edistää astangajoogan harjoittamista. Astangajoogaa on Lappeennassa harjoiteltu jo yli 10 vuotta: matkan varrella toiminta on hakenut muotoaan, kasvanut ja viime vuosina saanut päämäärätietoisen toiminnan myötä myös yhä enemmän näkyvyyttä.

Vakituisten viikkotuntien lisäksi järjestetään säännöllisesti viikonloppukursseja sekä syys- että kevätkaudella, ohjaajina toimivat kokeneet ohjaajat Helsingin astangajooga koulusta sekä muilta paikkakunnilta ja saleilta.

Astangajooga on kokonaisvaltainen kehon ja mielen harjoitus, matka parempaan itsetuntemukseen ja oman kehon kuuntelemiseen. Harjoitus tuo hyvää oloa ja energisyyttä sekä kehittää voimaa, notkeutta ja tasapainoa, ohjaa meitä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Hallitus -kokoonpano

Syyskokouksessa 5.11.2017 vuodelle 2018 valittu hallitus:

Puheenjohtaja Kirsi Haimi, hallituksen jäsenet: Eini Arponen, Heli Villman, Ossi Villman ja Asta Pesonen.

Hallitus pitää kaksi kokousta vuodessa ennen yhdistyksen varsinaisia kokouksia ja sen lisäksi kokoontuu tarvittaessa. Yhdistys pitää vuosittain kaksi varsinaista kokousta. Yhdistyksen kevätkokous pidetään tammi- toukokuussa ja syyskokous syys- joulukuussa.

Liity jäseneksi!

Saimaan astangajoogayhdistyksen jäsenenä saat mm. alennuksen kursseista ja harjoituskorteista. Yhdistyksen jäsenmaksu on 30 € / vuosi. Jäsenmaksu on voimassa maksupäivästä seuraavan vuoden tammikuun loppuun. Puolivuolen vuoden jäsenyys 15€. Puolivuosijäsenyys on mahdollista ostaa ajalle 1.8.18. - 31.1.2019. Kannatusjäsenyys 10€.